Gyakori kérdések

Válassza ki, mely szolgáltatásunkkal kapcsolatban merült fel kérdése!

Online Befektetési Alapok
Online Vagyonkezelés
Privát Vagyonkezelés

Elfelejtettem a jelszavam. Mi a teendő?

Háromszori sikertelen próbálkozás után a rendszer automatikusan kizárja Önt, így nem fog tudni belépni. Elfelejtett jelszó esetén, kérjük, hogy írjon e-mailt a kapcsolat@hold.hu címre vagy munkanapokon 9.00 es 17.00 óra között hívja fel Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 803 8800 telefonszámon. Munkatársaink új jelszót generálnak, melyet SMS-ben kap meg a szerződésben rögzített mobiltelefonszámára.

Hogyan tudok jelszót változtatni?

A bal oldali menüsávban a Jelszóváltás feliratra kattintva írja be kétszer az új jelszót. A rendszer automatikusan megváltoztatja jelszavát, melyet a következő belépéstől már használhat is.

Több alkalommal rosszul ütöttem be a jelszavam és a felület letiltotta a belépésem. Mi a teendő?

Kérjük, hogy írjon e-mailt a kapcsolat@hold.hu címre vagy munkanapokon 9.00 es 17.00 óra között hívja fel Ügyfélszolgálatunkat a +36 1 803 8800 telefonszámon. Munkatársaink új jelszót generálnak, melyet SMS-ben kap meg a szerződésben rögzített mobiltelefonszámára.

Nem kaptam meg SMS-ben a megbízás véglegesítéséhez szükséges jelszavamat.

A szerződött SMS mobilszolgáltatónk 98,2%-os rendelkezésre állást biztosít, így nagyon ritkán ugyan, de előfordulhat, hogy nem kapja meg a tranzakció véglegesítéséhez szükséges jelszavát. Amennyiben 5 percen belül nem érkezik meg az SMS, javasoljuk, hogy kattintson a Vissza gombra, és véglegesítse újra a megbízását és az új jelszóval zárja le a tranzakciót.

Elrontottam az SMS-ben kapott jelszó beírását a megbízás véglegesítéséhez. Hogyan kaphatok új véglegesítési jelszót?

Ha elrontotta a jelszót, kérjük, próbálja meg újra beírni a helyes jelszavát. Ha a rendszer nem fogadja el ezt a jelszót például időtúllépés miatt, akkor kattintson a Vissza gombra, és véglegesítse újra a megbízását és az új jelszóval zárja le a tranzakciót.